Lemn masiv stejar, Sfaturi utile

Avantajele mobilierului din lemn masiv

1. Rezistent

Mobilierul din lemn masiv este extrem de rezistent. Acesta este conceput pentru a rezista testului timpului. Poate îndura familiile în creștere, copiii și chiar să fie transmis de generații. Lemnul este greu, astfel încât este puțin probabil să se încline sau să susțină orice daune majoră. Dacă mobilierul dumneavoastră din lemn masiv, în timp, prezintă zgârieturi, este foarte simplu să efectuați reparații.

2. Ușor de întreținut

Mobilierul din lemn masiv este surprinzător de ușor de întreținut. Pentru curățarea sa, pur și simplu ștergeți-l cu o cârpă moale pentru a îndepărta orice acumulare de praf. Dacă doriți să îi oferiți o strălucire elegantă, puteți folosi un produs de curățare conceput pentru lemn. Nu se recomandă utilizarea unui produs de curățare generală, deoarece există în mod obișnuit substanțe chimice dure care pot deteriora lemnul și chiar îl pot îndepărta de finisajul acestuia.

3. Unicat

Nu există două bucăți de lemn la fel. Chiar dacă achiziționați o piesă de mobilier din lemn masiv, cum ar fi o insulă de bucătărie din lemn masiv, iar spre exemplu, vecinului dumneavoastră îi place atât de mult încât își va dori să cumpere de la același producător, cele două piese nu vor fi identice.

4. Durabil

Deși poate părea surprinzător, mobilierul din lemn masiv este mult mai durabil decât mobilierul din plastic sau compozit. Materialele create de om, precum plasticul, nu sunt regenerabile. Cele mai recente mobiliere din plastic și compozit sunt, de asemenea, produse de obicei la scară foarte mare. Produsele de mobilier pe repezeală și în masă mare, este un proces ce nu durează și duce la o mobilă ieftină care va fi tratată ca un obiect de unică folosință.

5. Stil atemporal

Lemnul este atemporal. Există un motiv pentru care mobilierul din lemn este transmis din generație în generație și nu este vorba doar de durabilitate. Există o mulțime de amintiri de familie pe care generațiile mai tinere nu sunt interesate să le poarte de-a lungul timpului. Mobilierul din lemn este de obicei acceptat cu brațele deschise, deoarece, indiferent când a fost construit, stilul rămâne funcțional.

6. Se potrivește tuturor stilurilor de decor

Mobilierul din lemn masiv, spre deosebire de majoritatea celorlalte materiale, se potrivește bine în orice casă. Stilul decorului nu contează când vine vorba de lemn, deoarece este atât de personalizabil. Lemnul, un material natural, adaugă un pic de natură casei tale. Această adăugare poate face ca un spațiu să se simtă confortabil, cald și primitor.

7. Creează o impresie

Mobilier din lemn face o impresie asupra tuturor celor care-l văd. Mobilierul din lemn este un element de bază într-o cameră și poate servi ca un start de conversație perfect. Mobilierul are istorie. Piesele tale din lemn au istorie. Spuneți-le poveștile și continuați să le adăugați.

Related Posts