producător de mobilă din lemn masiv de stejar

Despre Noi

Fabrica de mobilă LisMaster a fost înființată în anul 2006. Înainte de înființarea companiei, investiții semnificative au fost făcute în linii de producție, tehnologii și resurse umane. Deja în anul înființării,  LisMaster a semnat primul său contract cu liderul mondial de mobilier IKEA. Pentru următorii cinci ani, LisMaster a fost unul dintre puținii furnizori ai IKEA din Ucraina. Toate produsele LisMaster au fost exportate, în principal, în Europa de Vest.

Astăzi, LisMaster produce o gamă variată de mobilier pentru locuința dumneavoastră. Principala caracteristică distinctivă a producției este ciclul său complet: de la prelucrarea lemnului la un produs gata de utilizare. Ciclul complet al producției și asigurarea calității de la producător, împreună cu strategia de marketing eficientă și rețeaua de distribuitori largi, permit companiei LisMaster să concureze cu cei mai titulari producători de mobilă din Ucraina și străinătate.

De la înființare, LisMaster a participat la toate târgurile de mobilier din Ucraina. În 2014, noua bucătărie PREMIERA a obținut o diplomă de prestigiu de la KIFF’2014 la Kiev. În 2015, noua bucătărie FORESTA a câștigat primul loc în competiția pentru cel mai bun mobilier de bucătărie „Bucătărie 2015”.

Anii de experiență în design de mobilă de lemn masiv aduc un acord ridicat de excelență în ceea ce privește calitatea produselor, construite pentru a dura o viață.
Prin piesele de mobilier realizate de noi, dorim să oferim soluții de amenajare începând de la hoteluri de lux exclusiviste până la case de tip familial.

Traseul de producţie

timeline_pre_loader
Procesul de producție

Procesul de producție începe în pădure. Acolo specialiștii noștri selectează lemnul pentru mobilierul viitor.

Contul meu

Următorul pas este un proces automatizat de tăiere și uscare a blocurilor din lemn. Uscarea completă durează până la 60 de zile pentru a garanta calitatea excelentă a materialelor utilizate în fabricarea mobilierului nostru.

Contul meu

După aceea, există o producție a panourilor articulate.

Procesul continuă în fabrica de mobilier, unde pregătim blocuri de mobilier separate pentru viitoarea lor asamblare.

Înainte de a picta toate componentele mobile, le asamblăm într-un singur set.

Odată ce această asamblare atentă a mobilierului este completă, dezmembrăm întregul set din nou și vopsim fiecare parte separat.

Galerie foto