Sfaturi utile

Zero Spot System

Italvelluti Zero Spot

 

Este o nanotehnologie unică și inovatoare dezvoltată în laboratoarele ITALVELLUTI care protejează țesăturile de murdăria și petele de diferite surse. Este excepțional datorită unui sistem cu acțiune dublă. Nu numai că împiedică absorbția petelor umede, dar și îndepărtează petele uscate și adânci stabilite în țesătură.

Pete umede

„Sistemul Zero Spot” împiedică țesătura să absoarbă petele umede și le păstrează pe  suprafața țesăturii pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât pata să nu pătrundă în microfibră. Un prosop de bucătărie și o cârpă umedă sau un burete este suficient pentru a face o pată umedă să dispară fără să mai rămână nici o urmă. Utilizați un prosop de bucătărie pentru a absorbi pata. Apoi, îndepărtați rămășițele petei, frecând cu un burete umezit. Amintiți-vă să frecați pata de la exterior spre interior pentru a nu mări suprafața pătată. Clătiți buretele des cu apă rece, pentru a face procesul de îndepărtare a petelor mai eficient. Pentru mai multe pete persistente puteți utiliza o soluție de săpun sau detergent. Totuși, întotdeauna, clătiți temeinic țesătura, cu un burete și apă curată.


Pete uscate

„Sistemul Zero Spot” facilitează, de asemenea, îndepărtarea petelor uscate. Cele mai multe dintre ele pot fi eliminate cu ajutorul unui burete umezit. Folosiți un anumit tip de săpun sau detergent, după cum este necesar. Pentru a îndepărta pete mai persistente (stilou) utilizați alcool sau solvent non-uleios.


Pete adânci

O pată uscată sau adâncită care a format o crustă (ketchup uscat) trebuie răzuită ușor
cu o lingură. Treceți peste acest pas, dacă pata nu a format o crustă. Apoi, folosiți ușor un burete pentru a tampona și freca pata; nu uitați să păstrați buretele curat. În acest fel, putem obține cu ușurință efectul dorit.

 

Spălare

Sistem Zero Spot” nu numai că facilitează curățarea țesăturii, ci face și țesătură adecvată pentru curățarea chimică sau la mașina de spălat automată, cu condiția să fie înmuiată (a se vedea simbolurile grafice). Materialul poate fi spălat la temperaturi foarte scăzute, chiar sub 30 ° C, fără compromisuri de calitate, care face sistemul ecologic și eficient din punct de vedere energetic. În același timp, spălarea repetată nu face țesătura să își piardă din proprietățile anti-pată.


Proprietăți

Sistemul Zero Spot” nu închide micro-porii și spațiile dintre țesături, ceea ce permite
țesăturii să-și mențină permeabilitatea la aer. Țesăturile își păstrează astfel proprietatea de confort termic, care a fost adesea pierdut în procesul de impregnare anti-pată cu produse utilizate în mod obișnuit. Datorită permeabilității ridicate a aerului, țesăturile se usucă foarte repede, în special în aer liber, de aceea nu au nevoie de călcare. Cu toate acestea, dacă este necesar, pot să fie călcat pe fața dorsală, la 100°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *